Продължете към съдържанието
Разпродажба!

Червена царица

Автор: Хуан Гомес-Хурадо

Преводач: Свидна Михайлова

Художник на корица: Живко Петров

ISBN: 9789542846192

Дата на издаване: 2024

Страници: 512

Корична цена: 23 лв.

Кратки глави, хумор и постоянно напрежение, което до води до френетично отгръщане на страниците. Ще се забавлявате ужасно с тази книга!

 

The New York Times Book Review

 

„Червена царица” е един от най-екстравагантно забавните романи, които съм чела. Надминава дори серията „Милениум“ като трилър за мислещи читатели, а Антония Скот е по-симпатична от Лисбет Саландер. Обожавах всяка дума от книгата.

 

Ей Джей Фин

 

Никога не сте срещали някого като нея.

 

Антония Скот е специална. Много специална. Малцина са способни да виждат света, както го прави тя, а решаването на заплетени престъпления е нейна страст.

 

Или по-точно – било е нейна страст. Защото сега Антония иска само да продължава да живее в доброволна изолация и да бъде оставена на мира от всичко и всички.

 

Докато един ден не чува стъпки на непознат, изкачващи се към апартамента ѝ. Който и да е той, Антония е сигурна, че идва, за да я върне към стария ѝ живот. Колкото и да не ѝ харесва.

 

Защото някой е извършил жестоко ритуално убийство по невъзможен начин. Полицията е безсилна, а това е само началото. Мадрид ще бъде разтърсен от серия от престъпления, а единствената, която може да види връзката между тях и да спре убиеца, е Антония Скот.

 

Трейлър на сериал от Amazon, адаптация по книгата: