Продължете към съдържанието

Без изход

Автор: Тейлър Адамс

Преводач: Камен Велчев

Илюстрации от: Живко Петров

Дизайн на корица: Живко Петров

ISBN: 9789542828358

Дата на издаване: 2019

Страници: 292

Преведено от: английски

Корица: Мека

Корична цена: 5 лв.

Без път за бягство, без обхват на телефона, без помощ и без оръжие, една млада жена трябва да намери начин да спаси себе си и едно малко дете от лапите на коварен маниак.

Дарби Торн е студентка, запътила се сама през Скалистите планини, за да стигне възможно най-бързо до болницата, където оперират майка й. Снежна буря обаче блокира проходите и се налага тя да отбие и да прекара нощта в крайпътен заслон високо в планината – заедно с четирима непознати.

А в една от колите на паркинга, в кучешка клетка, е заключено 7-годишно момиче.

Какво може да направи Дарби, за да измъкне детето? Кой е престъпникът е какво възнамерява да прави с жертвата си? Колко време ще трябва да чакат помощ?

Мистерията бързо се разплита пред очите на читателя в една история, пълна с неочаквани обрати, държаща в напрежение от първата до последната страница.

„Без изход” е всичко, което искам от един трилър: хитро замислен, безкомпромисен и безсрамно напрегнат. Обратите в сюжета избухват като поредица от добре заложени експлозии и напрежението никога не спада. Бях направо размазан. „Без изход” е адски добре прекарано време.”

– Джо Хил, автор на „Пожарникаря”

„Каква кутия, пълна с фокуси! Този пълнокръвен трилър, мрачен и целенасочен, може да съперничи на Агата Кристи по идейност и на Джеймс Патерсън – по скорост. Бърз, хитър и безкомпромисен”

– Ей Джей Фин, автор на бестселъра „Жената на прозореца”

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Без изход”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *