-67% !

Анонимус

Изчерпан

Автор: Силвия Кристъл

ISBN: 978-954-28-1252-4

Дата на издаване: 2012-01-01

Страници: 476

Корична цена: 15.00 лв.

Най-известният заточеник изскача пред очите на света, обладан от непоколебимото желание да раздава закъсняла справедливост. Анонимус превръща в оръдие на амбицията си младата писателка Клер Кремо. Полицията прави всичко възможно да включи Клер в разследването, но тя е принудена да бяга, тъй като Анонимус я заставя да стане глашатай на разобличителни идеи. В битката за дял от сензацията се впускат и медиите. Надпреварата прераства в игра без правила, без скрупули, без морал.
Ще успее ли Клер да предвиди следващия ход на злодея? Или ще се лута безцелно в лабиринта от съмнителни улики и непонятни послания? Ще достигне ли до прозрението за вината, отвела Човека с желязната маска в мрачните подземия на Бастилията? Или светът ще продължава да тъне в заблуда относно истинската самоличност на най-прочутия Непознат?
Съществува една единствена възможност героите да оцелеят. Те трябва да повярват в силата на тайната, която най-напредничавите умове на човечеството в продължение на столетия упорито са се опитвали да разгадаят…

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Анонимус“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *