Продължете към съдържанието
Разпродажба!

Анонимус

Автор: Силвия Кристъл

ISBN: 978-954-28-1252-4

Дата на издаване: 2012-01-01

Страници: 476

Корична цена: 15 лв.

Най-известният заточеник изскача пред очите на света, обладан от непоколебимото желание да раздава закъсняла справедливост. Анонимус превръща в оръдие на амбицията си младата писателка Клер Кремо. Полицията прави всичко възможно да включи Клер в разследването, но тя е принудена да бяга, тъй като Анонимус я заставя да стане глашатай на разобличителни идеи. В битката за дял от сензацията се впускат и медиите. Надпреварата прераства в игра без правила, без скрупули, без морал.
Ще успее ли Клер да предвиди следващия ход на злодея? Или ще се лута безцелно в лабиринта от съмнителни улики и непонятни послания? Ще достигне ли до прозрението за вината, отвела Човека с желязната маска в мрачните подземия на Бастилията? Или светът ще продължава да тъне в заблуда относно истинската самоличност на най-прочутия Непознат?
Съществува една единствена възможност героите да оцелеят. Те трябва да повярват в силата на тайната, която най-напредничавите умове на човечеството в продължение на столетия упорито са се опитвали да разгадаят…

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Анонимус”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *