Продължете към съдържанието
Разпродажба!

Триумфът на кралицата

Автор: Ребека Рос

Преводач: Деница Райкова

Илюстрации от: Фиделия Косева

Дизайн на корица: Фиделия Косева

ISBN: 9789542830931

Дата на издаване: 2019

Преведено от: английски

Корица: мека

Корична цена: 16.9 лв.

Бриена е започнала да свиква с новата си роля. Тя е дъщеря на опозорен лорд от Севера, който се завръща в Мевана, за да извоюва отново старите си позиции. Революцията е приключила, а на трона отнов има кралица. Но Бриена не може да почувства спокойствие. Като съветник на кралицата младото момиче трябва да се научи да крепи баланса между тайните на тронната зала, дворцовите борби за власт и дълга към собственото ù семейство. Близостта до Картие – стария ù учител, с когото сега споделя несъкрушима, пламенна любов – не прави нещата по-лесни.

От своя страна Картие трудно привиква с новия си животна лорд, толкова различен от старото му ежедневие във Валения преди революцията. Домът му трябва да бъде възстановен от разрушенията на войната, а стари тайни за семейството му се надигат от подземията, където са били погребани. Внезапната поява на малко момче с мистериозен произход има силата да промени всичко, което Картие е мислил, че знае за семейството си.

Нови опасности надничат зад всеки ъгъл, доверието е рядка и скъпа монета, а Бриена и Картие трябва да се борят с чувствата си един към друг, за да опазят крехкия мир в страната. Съпротива се надига, враговете няма да спрат, докато не унищожат кралицата… и всички нейни приближени. А нищо не прави човек по-уязвим от дълбоката, искрена любов.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Триумфът на кралицата”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *