Продължете към съдържанието

Смарагдово море

Автор: Ришел Мийд

Илюстрации от: Деница Райкова

Дизайн на корица: Фиделия Косева

ISBN: 9789542828884

Дата на издаване: 2019

Страници: 668

Преведено от: английски

Корица: мека

Корична цена: 5 лв.

Новата поредица от любимата авторка на бестселъровата поредица Академия за вампири Ришел Мийд, изпълнена със спиращи дъха приключения и завладяваща романтика!

Амбиция и целеустременост са двете думи, които описват Тамзин Райт. Отраснала в ниските, работнически прослойки на класовото общество, в което е родена, пътят към Новия свят е единствената възможност за момиче като нея да извоюва по-добър живот за себе си и за семейството си. Тя става част от Бляскавия двор – училище по етикет, което превръща момичетата от бедно потекло в истински дами, за които после намира богати съпрузи в Новия свят.

Но когато корабът, на който се намира Тамзин, нает да транспортира част от ученичките, се губи в морска буря, животът ѝ излиза извън нейния контрол. Отчаяна, тя трябва да намери пътя си обратно към Двора, към познатите части на Новия свят, към семейството си. Населените с туземски племена райони и всекидневните опасности само бавят нейното пътешествие обратно към дома. Но може би домът не е там, където Тамзин го е търсила досега. И може би представата ѝ за истинското значение на любовта е била погрешна. Но дали миналото ѝ ще ѝ позволи да открие свободата?

Превод от английски: Деница Райкова
Корица: Фиделия Косева

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Смарагдово море”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *