Продължете към съдържанието
Разпродажба!

Милувката на разрухата

Автор: Скарлет Сейнт Клеър

Преводач: Десислава Сивилова

Художник на корица: Фиделия Косева

ISBN: 97895428425833

Дата на издаване: 2023

Страници: 432

Корична цена: 18.00 лв.

– Знаеш ли по какво разбрах, че мойрите са те предо­пределили за мен? – промълви с дрезгав шепот. – Вкусих го по кожата ти и съжалявам единствено, че живях толкова дълго без теб.

 

Персефона, богинята на пролетта и настояща любима на Хадес, вярва, че е получила всичко, което някога е искала. Подземният свят, мястото, което някога беше неин затвор, е в краката ѝ. И тя ще го управлява като царица. Но новата ѝ власт предизвиква много нежелано внимание, а с него ще изплуват тайни от миналото, които ще променят всичко.

 

Хадес е объркан. Персефона буди у неговото закърняло сърце чувства и емоции, които не е вярвал, че някога ще изпита. Когато е с нея, той е… истински, така както с никоя от жените, запълвали времето му досега. Истински са и страховете му, защото той – господарят на Подземния свят – не може да си представи и минута от живота си без своята царица. ​

 

Стари рани ще се отворят и тайни ще излязат наяве, когато боговете разберат за връзката им. Персефона и Хадес трябва да се изправят заедно срещу сложните си чувства и срещу онези, които заплашват щастието им.