Продължете към съдържанието
Разпродажба!

Ех, магесническа му работа

Автор: Калоян Захариев

Художник на корица: Фиделия Косева

ISBN: 9789542846413

Дата на издаване: 2024

Страници: 480

Корична цена: 24.9 лв.

Неприятностите те намират, когато най-малко ги търсиш. А за Лазар, средно амбициозен некромант от Долната земя, са начин на живот. Сякаш всеки ден той трябва да се оправя с разни странни демони, сроковете за доставка на зомбита му вадят душата, прилично закъснява за съживяването на плодовит овен, а на всичкото отгоре си има и предприемчив нов слуга – Григор, дето взима тая работа с черната магия, поробването на човечеството и лудешкия смях твърде на сериозно.

 

Като цяло Лазар, макар и некромант, няма никакво намерение да завладява света. Поне не и тази седмица. А това Григор не може да прости толкова лесно на своя господар. И ако смятате, че мирното съвместно съществуване на тия двамцата е възможно, то почакайте да видите какви чудеса ще се случат, когато случайно спасяват едно бебе. Което ама никак не е обикновено. И което определено някой иска да премахне.

 

Пред Лазар и Григор се е простряло крайно нежелано грандиозно приключение, осеяно с премного опитни убийци, разни маниаци, бивши състуденти с грандомански планове за отмъщение, много заклинания и шеметни битки, приличен брой счупени глави и едно-две разгневени божества, ей тъй, за цвят.

 

И всичкото това с една цел – да разберат какво, по дяволите, всъщност се случва.

 

Да ги последваме! Смело напред…