Продължете към съдържанието

Жупел за закуска. Дневниците на един Д`Явол

Автор: Тейтъм Флин

Преводач: Борислав Стефанов

Художник на корица: Стоян Атанасов

ISBN: 9789542821151

Дата на издаване: 2016

Преведено от: английски език

Корица: мека

Корична цена: 5 лв.

Джинкс д’Явол отново се прибира вкъщи със забележка от училище. Той не е като другите деца, въпреки че влага всички усилия в това да се справя, да бъде нормален. Колкото и да се старае да бъде лош, Джинкс внимава в час, слуша учителите и дори е добър по математика – малко проблемно, когато си най-малкият син на Луцифер. Да не те бива в злините, когато името ти е Д’Явол, е меко казано лоша новина.

Отчаян от поредния си провал, Джинкс бяга от Пандемониум – оградения със стена град на насилие и адски мъки, който нарича свой дом. Но тогава попада по следите на заговор, който може да накара целия Ад да се смръзне. С помощта на малкото момиче Томи, попаднала в пъкъла по погрешка, двамата трябва да преодолеят купища неприятности, да избегнат стадо свирепи коне, да намерят пътя в библиотека-лабиринт със скрити капани и да прекосят море от плаващи пясъци, гладни за плът, преди да стигнат до границата между Рая и Ада…

Ще успеят ли да спасят селението или балансът между двата свята ще бъде непоправимо счупен?

„Жупел за закуска“ от поредицата „Дневниците на един Д’Явол“ е истинско забавление за всеки фен на приключенията, митологията и „Пърси Джаксън“.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Жупел за закуска. Дневниците на един Д`Явол”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *