Продължете към съдържанието

Своенравното хлапе

Автор: Стивън Ериксън

Преводач: Емануил Томов

Илюстрации от: Фиделия Косева

Дизайн на корица: Фиделия Косева

ISBN: 9789542821915

Дата на издаване: 2016

Страници: 308

Корица: мека

Корична цена: 2 лв.

КОСМОСЪТ … голям е, ебати.

Това са странстванията на космическия кораб „Своенравното хлапе”. Мисията му в ход: да открие странни нови светове, където да забие землянския флаг, да подчини и ако се наложи, да унищожи нови форми на живот и смело да вдигне във въздуха всеки, който му се изпречи на пътя…

Космически кораб, отправил се на „мирна” мисия из дебрите на непознатия Космос. Капитан, който не играе по правилата. Шантав екипаж от расово разнообразни офицери, които мечтаят да направят кариера във флота, но най-вече да оцелеят след поредната безумна мисия. Всички фактори за приятно космическо приключение са налице. Когато обаче се намеси и Стивън Ериксън, нещата се променят.

Авторът на култовата фентъзи серия „Малазанска книга на мъртвите” прави невероятен дебют в света на научната фантастика със „Своенравното хлапе”.

Подгответе се за шеметно пътешествие на борда на най-шантавия кораб, летял някога из космическото пространство. Защото Вселената е голяма, но не стига за Адриан Алън Соубек, командир на Своенравното хлапе. И определено не стига за него и шайката малоумници, които командва.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Своенравното хлапе”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *