Продължете към съдържанието

Стром/Том II/Порталите на отвъдното време

Автор: Еманюел и Беноа дьо Сен Шама

Преводач: Веселина Илиева

ISBN: 9789542811534

Дата на издаване: 2012

Страници: 272

Преведено от: френски език

Корица: меки корици

Корична цена: 2 лв.

Стром Том 2. Порталите на отвъдното време“ на Еманюел и Беноа Дьо Сен Шама е втората книга от най-продаваната фентъзи трилогия във Франция.

Братството на Рицарите на Необичайното е тайно общество, което крие от векове съществуването на свръхестествени явления. Рафаел и Рафаела са привлечени като кандидат пажове в него. Стром е колосалната сила, която мобилизира неизползваните способности на мозъка. След скорошното й издигане в ранг на паж, Рафаела, член на бъдещото поколение рицари, изчезва мистериозно, след като прекрачва един портал, който я отпраща в миналото.За да може да и помогне, нейният кръстник Тристан също преминава през портала. Заедно те се оказват въвлечени в центъра на битка за властта в сърцето на античен Египет.

Близнакът й Рафаел прави всичко възможно, за да ги спаси. В крайна сметка той успява да върне пленниците на времето в настоящето, благодарение на помощта на един алхимик от Братството. След като близнаците са издигнати в ранг на стромилиони, те продължават обучението си с надеждата един ден да станат Рицари на Необичайното.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Стром/Том II/Порталите на отвъдното време”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *