Продължете към съдържанието

Гибелна буря

Автор: Виктория Айвярд

Преводач: Деница Райкова

Илюстрации от: Стоян Атанасов

Дизайн на корица: Стоян Атанасов

ISBN: 9789542827467

Дата на издаване: 2018

Страници: 832

Преведено от: английски

Корица: мека

Корична цена: 19.9 лв.

Мер Бароу научи този урок добре. Дори твърде добре, когато предателството на Кал за малко не я съсипа. Сега решена да пази сърцето си – и да отвоюва свобода за всички Червени и новокръвни като нея – Мер се отправя на една последна битка, за да унищожи веднъж завинаги кралската власт в Норта.

Но никоя битка не се печели сама. Докато Червените се обединят и въстанат като един, Мер трябва да се съюзи с момчето, което разби сърцето ѝ, за да унищожи момчето, което за малко да разбие самата нея. Когато се бият до Алената гвардия, могъщите Сребърни съюзници на Кал са непобедима сила. Но Мейвън е воден от мания – толкова дълбока, че той няма да се спре пред нищо, за да плени отново Мер и да я върне в своя кафез. Дори това да означава, че ще срине всичко – и всички – по пътя си.

Задава се война. Всичко, за което Мер някога се е борила, е заложено на карта. Една победа ще бъде ли достатъчна, за да срине Седемте кралства? Или малкото мълниеносно момиче ще замълчи завинаги?

В епичния завършек на отнемащата дъха поредица на Виктория Айвярд Мер трябва да посрещне съдбата си… може би до последна капка кръв.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Гибелна буря”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *