Продължете към съдържанието

Светът в краката и

Автор: Светла Иванова

ISBN: 978-954-28-0762-9

Дата на издаване: 2012-11-01

Страници: 228

Корична цена: 10 лв.

Дали е Светла или Вихра няма значение, защото ви предстои да се потопите в един вихър от светло отчаяние, ярост, страст, секс и алкохол. До границата на поносимостта. Същата граница, която ежеминутно някое българско момиче прекрачва, тласкано от отчаяние, или подмамено от фалшивата светлина на славата, парите и светския живот. Втората книга на Светла Иванова е неокончателна равносметка с героинята й – Вихра. Преглед на спечеленото и отнетото, и – не на последно място – вдъхновено и горчиво прозрение, че в превод на български blow job си е тежка работа, а – понякога – и кариера. Иначе щеше да се казва blow holiday…
Тази книга е всичко друго, но не и ваканция! А този път има още една изненада – сериозното развитие в неподражаемият стил на Светла Иванова – лишен от претенции и маниерничене – потапящ ви в една история, такава, каквато бихте я чули в задимен бар от някой, комуто току-що се е случила.

Любен Дилов – син

Светла Иванова ви провокира, смъква ви в мазето на обществото, срутва одъртели ценностни системи. Нейната героиня е до стъписване откровена. Ще потреперите, ще изпсувате. На героинята не й пука какво си мислете за нея. За нейната безцеремонна кариера-вагина. Младо поколение – присъда за фалша?. Или нови ценности? Откровена плесница?
Трябва да изтърпите провокативната й изповед. Сигурно е, че ще я запомните. Както се помни красиво събличане.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Светът в краката и”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *