Продължете към съдържанието

Стари шлагери и крем брюле

Автор: Красимира Кубарелова

Художник на корица: Фиделия Косева

ISBN: 9789542841265

Дата на издаване: 2023

Страници: 136

Корична цена: 15 лв.

Докато семейните ѝ приятели с нетърпение очакват празниците и почивните дни, за Калина Иванова, най-старата и самотна мома във Варна, неделите са най-проблемното време. Всичките ѝ приятелки говорят само за сватбите и бебетата си, а нейните мечти и проблеми остават нечути…

Калина уверено крачи по пътя към повишението в банката, в която работи, и отпуска кредит след кредит на щастливи млади семейства, но всъщност мечтае за бебе. И за съпруг, сродна душа, истинска любов. Но определено повече за бебе.

Положението е толкова тежко, че за четиресетия рожден ден на Калина съдбата решава да се намеси. Среща я с Явор – малко по-млад от нея зъболекар, който има невъзпитания навик да си паркира колата пред чужди гаражи. Също като в онзи стар шлагер, след първата случайна среща, полята с много коктейли и танци, двамата бързо стават неразделни.

Дали обаче, когато мечтата е толкова близо, Калина ще е готова да се протегне към нея?

Красимира Кубарелова е автор на четири романа, написани с много хумор и нежност. Книгите ѝ са обяснение в любов към българката, която може и заслужава да е героиня на роман.

Приличат на романи за жени, но е хубаво да се четат от мъже, които искат да разберат как се отключва женското сърце.