Продължете към съдържанието

Островът

Автор: Александър Секулов

ISBN: 978-954-28-0870-1

Дата на издаване: 2011-02-01

Страници: 246

Корична цена: 15 лв.

Роман на Александър Секулов за любовта като щастливо корабокрушение

ОСТРОВЪТ връща забравен жанр в българската литература

След две от магическите книги на последните десет години – Колекционер на любовни изречения и Малката светица и портокалите, писателят Александър Секулов и издателска къща „Сиела” представят „Островът”- роман за любовта като щастливо корабокрушение.

Разказът отвежда на малък варовиков остров в края на Егея, където три деца плуват сред безвремието като щастливи риби. Съдбата ги изправя срещу други конквистадори на лятото. Битката е за каменно парче земя сред морето, но и за сърцето на кралица с присмехулни очи. Всеки е сам срещу всички, а всички – заедно в бурята. Докато не открият, че любовта е остров, на който се молиш да не те открият.

Книгата връща напълно забравен жанр в българската литература – романът за деца, доставящ удоволствие на читатели от всички възрасти. А и книгите за деца ги четат възрастните, за да спрат времето, е написал авторът.

Художник на рисунките в изданието е Чавдар Гюзелев

Вълнуваща любовна история за деца на прекрасен български език!

Недялко Славов

Вълшебна книга! Когато три момчета проумеят, че не могат да бъдат трима братя и нямат златна ябълка, те стават трима мускетари. Откъсват по едно перо от крилата си и го слагат на мускетарските шапки. Когато ги размахат, всяко сбогуване прилича на щастлива среща.

Георги Хорозов

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Островът”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *