Продължете към съдържанието

Никога достатъчни – След края на завинаги

Автор: Симона Стоева

Художник на корица: Фиделия Косева

ISBN: 9789542842330

Дата на издаване: 2023

Страници: 416

Корична цена: 23 лв.

Краят на 1999 г.

 

Заради най-добрата си приятелка Теа отива на новогодишен купон, без да предполага, че животът ѝ е напът да поеме в нова посока.

 

Когато Джей Пи се съгласява да домакинства на празненство за изпращането на старата година, няма как да знае, че животът е се кани да разруши грижливо градените му планове.

 

Те се запознават в навечерието на новото хилядолетие – млади, изпълнени с надежда и хъс. Ала съдбата има други планове и безжалостно разделя пътищата им. През следващите 15 години и двамата се борят за мечтите си, изправят се пред предизвикателства, намират и губят любовта, но никога не забравят недовършената си история.

 

Докато един ден скучаещата съдба не решава отново да преплете линиите на живота им. На случаен булевард насред оживения до лудост град двамата се срещат и след толкова време за първи път си казват „Здравей“.

 

В публикуваната за първи път втора част на романа „След края на завинаги“ читателите ще разберат какво се случва с Теа и Джей Пи след това първо, дългоочаквано „здравей“ и дали хората, в които са се превърнали, могат да довършат тяхната история. Този път може би с щастлив финал?…