Продължете към съдържанието
Разпродажба!

Кладенецът

Автор: Магдалена Стоянова и др.

Илюстрации от: Пепа Витанова

Дизайн на корица: Фиделия Косева

Редактор: Пепа Витанова

ISBN: 9789542821953

Дата на издаване: 2016

Страници: 168

Корица: мека

Корична цена: 11.90 лв.

Веселина Седларска работи за сайтовете „Клуб Z“ и „Редута“. Автор на политически коментари, хуманитарни есета и кратки статуси, четени понякога по над 50 000 пъти и често предизвикващи полемика в социалните мрежи. „Кладенецът” е нейният дебютен роман.

Той е силно повлиян от журналистическата й професия, но в него тя се насочва в необичайна за нея посока – не към злободневните политически и социални теми, а към личностното развитие и психологията. Романът разказва за курс по психология и творческо писане, който получава трудната задача да довърши един ръкопис. Самият ръкопис разказва историята на жена, която преминава през психотерапия и се опитва да открие причината за своето нещастие и да се промени. Споменати и цитирани са множество авторитети в психологията и философията – от Юнг и Фройд, през Айн Ранд до д-р Менис Юсри.

Самият роман е една нестандартно разказана, но силно вълнуваща история за пътешествието на един човек навътре в кладенеца на неговото собствено подсъзнание, където се крият чудовищата, пречещи на щастието му.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Кладенецът”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *