Продължете към съдържанието
Разпродажба!

Българчето/Кентърбърийски ябълки

Автор: Анна Койчева, Красимир Бачков

ISBN: 9789542814153

Дата на издаване: 2013

Страници: 276

Корица: мека

Корична цена: 10 лв.

БЪЛГАРЧЕТО е ключът към тайнствата на днешното българско дете. Болка, неподозирана смелост, приятелство, любов и безброй приключения са заложени в 17 глави, четящи се на един дъх от малки и големи! Книгата е като филм за всеки читател. Първото истински патриотично четиво от четвърт век насам Ви очаква! Гаранция, че след последната страница ще искате… още!

ДОБРУДЖАНСКИ РАЗКАЗИ олицетворяват силата на земята, избуяла в съвременния българин. Авторът като магьосник ще Ви покаже светлини и сенки, нежна музика и грохот, надежда и много любов, за  

Сборникът разкази КЕНТЪРБЪРИЙСКИ ЯБЪЛКИ е своеобразно продължение на дебютната книга на Ани Койчева Писма отОбединеното Кралство десет години по-късно. С много хумор, самоирония и смях през сълзи авторката повдига завесата на една друга географска ширина, чиито герои може и да не са чували кой е Бай Ганьо или Андрешко, но живеят, общуват и разсъждават като тях. А в това време недалеч от Нулевия меридиан на Гринич, в овощните градини на Кентърбъри продължават да пристигат берачи на ябълки… Събирачи на мечти.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Българчето/Кентърбърийски ябълки”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *