Продължете към съдържанието

Безкрайна нощ

Автор: Мартин Ралчевски

ISBN: 978-954-28-0351-5

Дата на издаване: 2012-01-01

Страници: 336

Корична цена: 12 лв.

Романът "Безкрайна нощ" е опит да се намери изгубения ключ на човешката надежда… Увлекателен, изпълнен с динамика, драма и разтърсващи откровения… Източник не само на мъдри мисли и любопитни факти, но и от началото до края изпълнен с много действие, драматизъм и надежда.
Слави Митрев – филолог
Наистина завиждам на читателя, че тепърва ще я чете! Когато получих ръкописа и го прочетох, бях потресен – от идеята, реализацията, дълбочината и таланта на Мартин. Това е един от най-добрите ръкописи, които съм чел през годините – оригинален, завършен и смазващ. Със сигурност българската литературна сцена ще има нов силен и ярък.
Светлозар Желев
"Безкрайна нощ" е от този тип съвременни романи, които от първата до последната страница оставят читателя буквално без дъх. На какво е способен човек и докъде може да стигне, когато истински копнее да бъде щастлив, но притиснат от жестоката действителност и лошото стечение на обстоятелствата е изправен пред едно от най-ужасяващите неща на тази земя? Отговорът на този въпрос предстои да научите сами.
Историята на главния герой е всъщност и история на онези от нас, които искат да повярват в своята собствена звезда, но нямат смелостта да го сторят. На всички тях им предстои едно трудно, но пречистващо пътуване, което е в състояние да ги отведе там, където въжделенията стават възможни, а мечтите се сбъдват.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Безкрайна нощ”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *