Продължете към съдържанието

Показване на единичен резултат

Книги от Соня Краус

Соня Краус е родена през 1973 г. във Франкфурт на Майн.

Детството й е белязано от трагедии: шестгодишна загубва внезапно деветмесечното си братче; на единайсет е, когато баща й се самоубива.

Работи като немска телевизионна модераторка, писателка, актриса, фотомодел.

Придобива известност през 1998 г. като асистентка в телевизионното състезание „Колелото на късмета”. Впоследствие става титулярна водеща на развлекателни предавания.

Дълги години създава плажна мода, пуснала е на пазара няколко колекции на бикини. Ангажира се с редица обществени каузи, например в защита на животните.

Соня Краус започва работа като модел едва 15-годишна. Работила е във всички модни столици на света. Мечтае да се яви и по телевизията, озовава се в „Колелото на късмета”… но не желае и не може да мълчи. Така се ражда предаването „Ток-ток-ток” („Говори, говори, говори”), създадено специално за нея. Със свежите си идеи Соня Краус съдейства за обновяването на частния телевизионен канал ProSieben. Популярната водеща е авторка на два бестселъра – „Строителна площадка Мъж” и „Строителна площадка Тяло”. В новата книга, която предлагаме на вниманието ви, тя разказва между другото как се е научила да печели пари с имиджа си на кукла Барби вместо да мокри със сълзи възглавницата си.