Продължете към съдържанието

Показване на единичен резултат

Книги от Брайън Хотън

е квалифициран археолог, който изследва и пише за праисторическите мегалитни обекти, древните светилища и свръхестествените елементи във фолклора.

Първата книга на Хотън – „Тайната история на изчезналите цивилизации, тайни знания и древни мистерии”, е публикувана през януари 2007 г. и оттогава е преведена на 11 езика, включително на немски, руски, гръцки и тайски. Втората му книга, „обитавани от духове пространства и свещени места”, е отпечатана от издателство „Ню Пейдж Букс” през юли 2008 г. Третата книга на автора, отново за същото издателство, „Познанието на духа”, излиза през септември 2008 г.

Произведенията на Брайън са рецензирани в различни печатни издания по света, както и на такива интернет страници като BBC’S Legacies, World Mysteries и The Book of Thoth. Авторът е член на Фолклористичното дружество (Англия) и консултира базираната в Обединеното кралство международна научноизследователска организация „Парасърч”. Брайън много отдавна е пленен от древния свят с неговите приказки за свръхестествени неща, а първата искра на тази любов пламва при посещението му на неолитните камерни гробници в Котсуолд Хилс в Англия и след като прочита разказите за духове на Дж. Шеридан Ле Фаню и М. Р. Джеймс. В свободното си време Брайън свири на китара в групата „Ди Илектрик Рейс”.