Продължете към съдържанието

Показване на единичен резултат

Книги от Бойко Манев

            Кариерата ми в сферата на туризма и хотелиерството започна много „случайно“ по време на първото ми посещение в САЩ през лятото на 2002 г, когато едва на 21 години, без ден опит в тази сфера аз се впуснах с широки отворени ръце, жаден за нещо ново и нещо различно. За период от две години смених различни длъжности, докато накрая се издигнах до позиция  Заместник управител в отдел „Рецепция“ и Мениджър, отговарящ за стандартите в хотела.

            През есента на 2005 г.  продължих своят път в тази сфера отваряйки нова страница – хотел „Радисън САС“ в София, България. Работата ми там продължи пет години и половина и изостри моя глад за развитие в областта на туризма. Това беше мястото, където бях мотивиран и се затвърдих като капацитет в тази област. Там имах възможност да работя с много професионалисти с дългогодишен международен опит.

            След като извървях пътя в кариерното израстване, преминавайки през четири позиции, през март 2011 г. се разделих с  хотел „Радисън“, от който започна моята реална кариера в България. През месец юни започнах нов път в нов хотел, с по-големи отговорности и задължения. Бях поканен в най-големия хотел от градски тип на Балканите – „Дедеман Принцес София хотел”, където заслужено станах най-младият „Заместник изпълнителен директор” – едва на 31 г.

            През 2013 г. пътят ми премина през три хотела и три различни компании, за да стигна в българска верига на топ-мениджърска позиция като „Ръководител човешки ресурси”. През 2014 г., след като станах и сертифициран обучител в областта на хотелиерството, реших да споделя знанията и опита си  и започнах да пиша книгата „Щом аз мога, и ти можеш“.

            В момента съм ментор в сферата на хотелиерството и туризма и провеждам обучения в България, Чехия, Белгия и Казахстан. Имам над 50 успешно проведени обучения с над 1000 участници.

            Амбицията ми е тази книга да достигне до максимален брой млади българи. Такива, които търсят себе си. Такива, които искат нещо ново. Такива, които носят духа на промяната! Вярвайте в себе си – Щом Аз мога и Вие можете!