Продължете към съдържанието

Нещата, които Емил Конрад не може да каже в интернет, четем в новата му книга „Обратни мисли“

Почти 14 години след първото си видео в YouTube интернет сензацията Емил Конрад определено е човекът, който има какво да разкаже за това как се е променил необятният свят на онлайн знаменитостите в България.

На пазара вече може да откриете „Oбратни мисли“най-новата книга на непокорния бунтар на българските социалните мрежи.

В нея единственият българин с над 200 милиона гледания на видеата си в TikTok не просто открехва, а направо разбива вратата към тайните на популярните хора в България.

Още новината за появата на изданието успя да развълнува хиляди читатели, изчерпвайки първия тираж на изданието още с предварителните му поръчки, а първата фен-среща с читатели, провела се на 18 февруари в книжарница „Сиела“ в Paradise Center в София, събра стотици нетърпеливи читатели, които часове наред чакаха, за да се срещнат със своя любимец.

Безкомпромисно и с безпощаден хумор ил Конрад разчиства сметките си с най-дразнещите тенденции в интернет пространството, детронира новопоявилите се пророци на българските социални мрежи, сразява дискриминационните клишета и разкрива себе си в изцяло непозната светлина.

Написана в характерния за Конрад „спокоен“ стил, „Oбратни мисли“ е книга, която ще ви разсмее, озадачи и на места дори скандализира, но и ще ви покаже, че да бъдеш различен понякога е най-голямата суперсила, която може да притежаваш.

*Изданието не се препоръчва за лица под 16 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *