Продължете към съдържанието

Астрологията от А до Я оживява в новото издание „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“ от популярната астроложка и нумероложка Венета Матева

Точно навреме, за да започнем 2024 г. на чисто, в синхрон със звездите, в книжарниците се появява впечатляващото издание „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“ от популярната българска астроложка и нумероложка Венета Матева.

Авторката на четения от хиляди българи сайт jupiter-astrology.com и на Фейсбук страницата с над 17 хиляди последователи „Юпитер“ събира дългогодишния си опит и знания в изчерпателно и информативно издание, което разкрива най-важните аспекти, които правят астрологията необятна наука, учеща ни да бъдем по-мъдри, спокойни и осъзнати.

На достъпен и лек език, с множество полезни примери и тълкувания, „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“  ни повежда стъпка по стъпка през сложните движения на Вселената, оформящи наталната ни карта – нашия дълбок и личен психологически портрет, който Венета Матева нарича „договора ни за живот на Земята“.

От отделните домове в астрологичната ни карта, които ни дават отговори по конкретни теми, например подходяща работа, деца, любов, приятели, спестявания, семейство, през различните фази на Луната като носител на потенциал от предходни животи и ролята на Слънцето като нашата мисия в този живот – Венета Матева създава структуриран и задълбочен наръчник как да вземаме най-ефективни решения спрямо разположението на Луната и Слънцето в собствения ни хороскоп.

Сред страниците на това изящно оформено издание човешкият живот блести като непрестанен танц между деня и нощта, светлото и тъмното. А астрологията може да бъде компасът, който да насочи кораба ни в правилната посока.

От „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“  ще научим:

  • Какво представляват асцендентите и десцендентите и как можем да ги използваме, за да се вписваме по-добре в средата около себе си;
  • Какво е мястото на всеки един астрологичен дом в живота ни и как да се възползваме от него;
  • Как да превръщаме недостатъците си в предимства;
  • Кои позиции на Луната са най-благоприятни за преследване на нови цели, покоряването на върхове в живота и запазването на баланса между Аза и хората около нас;
  • Каква е ролята на Слънцето в живота ни и как да намерим лично удовлетворение и щастие;
  • Каква е нашата лична мисия, когато сме се родили с дадена зодия;
  • Да се обикнем повече и да намерим щастие.

Подходяща както за новаци в изкуството на астрологията, така и за запалени любители, които искат да разширят и затвърдят знанията си, „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“ на Венета Матева е книга, която ни помага да открием потенциала си и използвайки уменията си, да се съхраним и превърнем в по-добри хора. А не е ли това най-важната цел, която всеки от нас преследва всеки ден?

 

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *