Продължете към съдържанието

Издателство „Сиела“ на Aniventure Comic Con

Преди да се впуснем с пълна сила в летните пътешествия и четенето на плажа ви каним да се присъедините към издателство „Сиела“ на епичния Comic Con Bulgaria този уикенд (8 и 9 юли) в Inter Expo Center!
Ще познаете щанда ни по най-дългоочакваното заглавие за този месец: забележителната биография на феномена BTS „BEYOND THE STORY : Десет години от историята на BTS“, която ще можете да поръчате предварително на 8 юли и да намерите при нас на 9 юли. Публикувана в чест на 10-годишнината от създаването на корейската музикална сензация, в тази книга ще откриете истории отвъд всичко, което вече знаете за BTS, включително непоказвани досега снимки, QR кодове към видеа и информация за албуми.
Още ще откриете и първата автобиография на актьор от каста на „Хари Потър“ – забележителната „Отвъд магическата пръчка“ на Том Фелтън a.k.a Драко Малфой, който разкрива магията и хаоса, съпътстващи съзряването на един магьосник. Ще се потопите в истории за живота на недостижимия сър Тери Пратчет, разказани от неговия близък приятел и личен асистент Роб Уилкинс в „Тери Пратчет: Живот с бележки под линия“. Ще придружите мощни некроманти в съвсем новата „Гидеон Девета“. Любимите ни книги от поредицата за „Вещерът“ ще ви очакват в чест на новия сезон заедно с още много фантастични четива, сред чиито страници (и светове) да прекарате лятото.
Билети може да закупите на линка тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *