Продължете към съдържанието

У нас излезе официалната биография на К-поп сензацията BTS, която завладя света

След като правят първите си стъпки на сцената на 13 юни 2013 г., корейската поп група BTS се издигат до върха на славата като емблематични световни изпълнители. Сега момчетата от „Bangtan Sonyeondan“ (накратко BTS) отбелязват 10-ата годишнина от дебюта си и поглеждат назад към пътя си дотук в първата си официална биография „BEYOND THE STORY : 10 години от историята на BTS“.

Единственото по рода си издание вече може да бъде открито и на български език заедно със световната си премиера на 9 юли – така наречения ARMY ден, считан за празник на армията от фенове на BTS – като то е издадено на още 23 езика по цял свят.

Базирана на 3 години задълбочени проучвания и интервюта с Мьонг Сок Канг, вземани в рамките на цели 2 години „BEYOND THE STORY : 10 години от историята на BTS“ разкрива лични истории „зад кулисите“ на звездната кариера на BTS.

Мьонг Сок Канг – критик и дългогодишен главен редактор за медии, чийто фокус е корейската поп култура и К-поп музиката –  разглежда хронологично в седем глави историята на групата: от периода още от преди дебюта на BTS до наши дни.

Допълнено с индивидуални интервюта, проведени без камера и грим с всеки един от седемте члена на групата, в над 500 страници впечатляващото издание осветява музикалното пътешествие на BTS и огромното им значение за световната поп култура. А пълната им история оживява по-искрена, по-жива и по-дълбока от всякога.

Книгата започва с 21 невиждани досега портретни фотографии, които показват BTS като личности и изпълнители, а по страниците ѝ има още многобройни снимки от концерти, траклисти на всички предишни албуми и над 330 QR кода. Като дигитални изпълнители BTS комуникират със света през интернет и тази книга позволява на читателите незабавен достъп до техни трейлъри, музикални видеа и още много онлайн съдържание за по-наситено изживяване и разбиране на ключови моменти.

Поглеждайки назад към дните от началото на кариерата си, чрез тази книга BTS продължават мисията си да създават по-светли дни и правят още една стъпка по път, по който никой друг не е минавал.

„BEYOND THE STORY : 10 години от историята на BTS“ е написана с благодарност към всички фенове, които са съпътствали BTS през годините; към всички, които са ги открили съвсем наскоро и към всички, които тепърва ще се потопят в музиката и посланията им.

Изчерпателна и информативна, изпълнена с любов и признание, „BEYOND THE STORY : 10 години от историята на BTS“ e забележителен архив, поместил в себе си наистина всичко за световния феномен BTS.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *