Продължете към съдържанието

„Вкусно с Йоли II“ от най-усмихнатия български кулинар Йоланта Делибозова-Йоли превръща храната в изкуство

Вълшебствата ѝ в кухнята я превръщат в първия български кулинар със собствено предаване в 24 Kitchen, а страстта ѝ към музиката и виолончелото сякаш магически се пренася и върху ястията, които тя приготвя с майсторство и финес.

Слънчевата Йоланта Делибозова-Йоли, която безспорно е едно от най-усмихнатите и обичани лица на българската кулинарна сцена, се завръща с ново предизвикателство за любителите готвачи – книгата „Вкусно с Йоли II“.

„Вкусно с Йоли II“ събира 64 редактирани рецепти от първото издание на „Вкусно с Йоли“, допълнени за повече наслада с 23 от най-изкушаващите предложения от „Сладки ноти“. Книгата съдържа и 16 изцяло нови кулинарни идеи, с които да разнообразите менюто си.

След като през 2021 г. Йоли ни зарадва с изданието „Празнични рецепти“, в което са поместени идеи за ястия за всеки празник в българския календар, тя отново демонстрира как да превърнем и най-обикновения ден в нещо специално.

От бързи кремсупи, подходящи за обедите, когато нямаме време за сложни ястия, до леки и здравословни салати, изкушаващи печива и сладка, впечатляващи предястия, месни и безмесни гозби, във „Вкусно с Йоли II“ са поместени над 100 рецепти, от които да се вдъхновим в кухнята. А финалните глави от книгата са посветени специално на коледните и великденските празници – с идеи как да ги направим още по-вкусни и запомнящи се!

Лично приготвени от самата Йоли, която винаги готви с усмивка, вдъхновение и щипка любов, ястията в книгата ще ви спечелят с визия и вкус.

Подходяща както за начинаещи готвачи, така и за вече напреднали „магьосници“ в света на кулинарията, „Вкусно с Йоли II“ отново съхранява философията на Йоли, с която тя подхожда към всяко своя ястие – храната е обич, храната е празник, храната е чувство!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *