Продължете към съдържанието

„Най-сладката забрава“ от Даниел Лори ни запраща в страшния свят на нюйоркската мафия

На сцената на романтичната литература се задава нова претендентка за титлата „най-горещ автор“ и нейното име е Даниел Лори! Предизвикала истински фурор сред почитателките на жанра с дебютната си поредица Made, американската писателка се появява за пръв път на българския пазар с началото на своята трилогия – „Най-сладката забрава“.

С изпепеляваща омраза, която бързо прераства в любов, осезаема химия и нестандартен сюжет – „Най-сладката забрава“ е изкусителен мафиотски романс, изпълнен с горещи страсти и неморални персонажи.

Наричана тайно от обожателите си „Сладката Абели“, Елена Абели е наглед просто принцеса, наследничка на нюйоркска мафиотска фамилия. Дълбоко в себе си обаче тя е истинска романтичка. Но може ли да опази своята наивна вяра в любовта в свят, изпълнен с насилие? Вече е опитала да последва сърцето си – и сега, месеци по-късно след бързото наказание, все още вижда в огледалото кръвта, оцветила ръцете ѝ и превзела кошмарите ѝ.

В мрачните дълбини на нюйоркския подземен свят уредените бракове са нещо нормално. В духа на тази традиция сестрата на Елена трябва да се омъжи за Никълъс Русо, най-младия и най-страховит дон на една от петте фамилии. И няма съмнение – той е опасен и коварен престъпник с душа по-черна и от безбожно скъпите си костюми.

Познавайки репутацията на Нико, Елена няма нужда да се среща с него, за да знае що за човек е. Но когато го вижда, тя разбира, че той е точно толкова груб, колкото и красив. А чувствата, които този изкусителен непознат събужда у нея, определено не подхождат на бъдещ роднина.

Тъкмо избягала от един скандал, Елена не може да си позволи да се потопи във втори. Но какво, ако Сладката Абели всъщност има сърце с вкус към мрака, цигарения дим и очите с цвят на уиски? На всеки е ясно, че да се влюбиш в мафиот, не е добра идея. Нали?

В свят, изпълнен с опасни съперници, в който пистолетите се вадят лесно, а гневът и проливането на кръвта вървят ръка за ръка, „Най-сладката забрава“ е обезоръжаваща приказка за страстно привличане и забранена любов.

С този самостоятелен роман – първи от поредица изкусителни истории за някои от най-опасните мафиоти в Ню Йорк, Даниел Лори доказва, че майсторски познава всички човешки чувства и желания. А колкото повече героите ѝ се приближават един до друг, толкова по-сигурно е, че ще изгорят.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *