Продължете към съдържанието

Сбъдват ли се пророчествата на Нострадамус в знаковата книга „Нострадамус: всички пророчества за бъдещето“ от Марио Рийдинг

Едва ли има по-популярен ясновидец от френския астролог Мишел дьо Нострадам, по-известен с името Нострадамус. Мистериозните му послания се простират далеч отвъд рамките на вече изминалите столетия, а споровете около истинските им значения не стихват.

Ключ към разчитането на неговите закодирани в четиристишия предсказания предлага сензационното издание „Нострадамус: всички пророчества за бъдещето“ от Марио Рийдинг – авторитет по история на маите и католическия мистицизъм и може би най-изтъкнатият специалист по мистичните думи на гадателя.

Книгата, превърнала се в хит още с появата на първото издание през 2015 г., има изцяло нов подход към превода на текстовете, завещани на света от Нострадамус, и разкрива техния вътрешен смисъл, като ги отнася както към предстоящи ключови събития от XXI век, така и към по-далечното бъдеще на човечеството.

Стартирайки своите тълкувания от четиристишия, които вече са се сбъднали – като  рухването на Кулите близнаци, войната между САЩ и Ирак, съдбата на Саддам Хюсеин, смъртта на папа Йоан Павел II, смъртта на кралица Елизабет II (предречена за 2022 г. още през 2015 г.!) и други, настоящият текст предлага подредени хронологично събития, които чертаят вълнуващата съдба на човечеството.

Рийдинг използва новаторски подходи, за да „преведе“ думите на ясновидеца на езика на съвремието.

Дали наистина до края на XXI век на Земята ще падне астероид? Ще има ли нова световна война и кога ще избухне тя? Кога и къде ще се роди Третият Антихрист? Какви ще са последиците от климатичните промени? Ще ни подчини ли  изкуственият интелект?

Нострадамус пророкува, а Рийдинг превежда, описва, тълкува и обобщава. Така  „Нострадамус: всички пророчества за бъдещето“ се превръща в удивителна разходка из градините на бъдещето на хората, която отправя предупредително послание – единствено чрез настоящите ни действия можем да променим задаващите се събития.

A дали пророчествата са верни – ще се убедим в следващите десетилетия.

Марио Рий­динг е автор на първото издание на тази, превърнала се в бест­селър книга „Нострадамус – всички пророчества за бъдещето“, както и на „Нострадамус – добрите новини“ и „Нострадамус и третият Антихрист“, а и на пълния сборник с пророчества на Нострадамус „Всички съчинения и пророчества на Но­страдамус“. Неговата трилогия, посветена на Нострадамус и състояща се от „Предсказанията на Нострадамус“, „Кодексът на маите“ и „Третият Антихрист“ – трилъри, основани на те­мата за липсващите петдесет и осем пророчества на Нострада­мус – се превръща в международен бестселър, в трийсет и осем страни откупуват правата за отпечатването ѝ. Марио участва в множест-во, посветени на ясновидеца, документални филми, заснети от „Дискавъри“, „Нешънъл Джиографик“ и „Хистъ­ри“. Освен това влиза в създадения от списание „Ум, тяло, дух“ списък със сто влиятелни духовни личности.

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *