Продължете към съдържанието

„Коледа в „Тифани“ е по-романтична от всякога в най-обичаната книга на Карън Суон

С „Римска тайна“ и „Парижка тайна“ обичаната от хиляди читатели у нас Карън Суон ни показа, че майсторски умее да ни развежда из магичната обстановка на някои от най-романтичните градове по света. А уютните ѝ романи „Коледна тайна“ и „Перфектният подарък“ веднага се настаниха в сърцата на любителите на коледните истории.

Тази година, специално за празничния сезон, почитателите на талантливата писателка ще могат да се насладят и на най-обичания ѝ роман – „Коледа в „Тифани“, в който магията на Коледа оживява на три магични локации  – Ню Йорк, Париж и Лондон. Но дали три града са достатъчни, за да излекуват едно разбито сърце?

Когато се омъжва за любовта на живота си само на двайсет години, Кели Хартфърд е убедена, че двамата с Гил ще бъдат от онези двойки, на които всички тайно завиждат и дават за пример за безрезервна любов. И дълго време това сякаш наистина е така.

Докато не настъпва денят на десетата годишнина от сватбата им, когато светът на младата жена се разтърсва из основи и тя разбира, че съпругът ѝ я е лъгал през цялото време. При това с жена, която Кели познава и обича.

Предадена и наранена, Кели осъзнава колко много от собственото си щастие e пожертвала в името на връзката си с Гил през годините. И че животът, който някога е смятала за идеален, отдавна вече не ѝ е по мярка.

С разбит брак, неосъществени амбиции и без собствен дом, тя трябва тепърва да разбере къде е мястото ѝ в света. За тази цел обаче ѝ е нужна помощ, а Кели е късметлийка да има цели три най-добри приятелки от детството, готови на всичко, за да я разведрят.

Една година от живота ѝ. Една година далеч от шотландското провинциално имение, в което Кели се е „загнездила“ като млада. Това искат от нея трите ѝ приятелки. Условията са ясни: Кели ще прекара по четири месеца с всяка една от тях, започвайки от бляскавия Ню Йорк, продължавайки в романтичния Париж и завършвайки в изискания Лондон.

Неприсъщият за нея живот в някои от най-оживените мегаполиси ще въвлече Кели във вихрушка от нови преживявания и преобразявания. Всеки град ще ѝ разкрие скрити съкровища и ще я срещне с хора, които могат да ѝ покажат света такъв, какъвто никога не е виждала. А някъде там – из палитрата от емоции и усещания, влечения и разочарования – Кели ще открие и онази единствена любов, която е по-ценна и от най-големия диамант в „Тифани“.

Интригуваща и емоционална, загадъчна отвъд познатите клишета и сюжети, „Коледа в „Тифани“ за пореден път доказва, че Карън Суон е авторка на романтични романи от най-високо ниво, които никой почитател на жанра не бива да изпуска.

В омайната атмосфера на всеки един от трите града, обогатена с живи и съблазнителни детайли, читателите ще се разходят из Сентрал парк, ще усетят романтичната Сена и мъгливата Темза, а най-накрая – ще се почувстват у дома. Не е ли това истинското значение на Коледа?

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *