Продължете към съдържанието

Биографията на Рони О’Съливан излиза в ново издание дни преди пристигането му в България

Дни преди най-голямата звезда в снукъра Рони О’Съливан да пристигне в България за демонстративния си мач с Джими Уайт, на пазара се появява ново издание на емблематичната автобиография на седемкратния световен шампион – „Бяг“.

Рони  О’Съливан ще се изправи в два демонстративни двубоя срещу друга легенда на снукъра – Джими Уайт. Мачовете ще се проведат в София, на 25 ноември 2022 г. от 19:00 ч. в Спортна зала „Левски“ и на 26 ноември от 18:00 ч. в Комплекс С.И.Л.А. в Пловдив.

Най-голямата новина за феновете на Ракетата, е че Рони ще представи книгата си пред българската публика на 25 ноември часове преди двубоя в София. Всеки ще може да си закупи „Бяг“ на място преди мачовете между Рони и Джими в София и Пловдив.

„Бяг“ е задълбочен и зрял поглед към това, което крепи един гений през най-тежкия период от живота му, и разкрива как той успява да продължи напред дори когато изглежда, че вече няма сили.

Освен че е играчът с най-много спечелени титли по снукър, за мнозина Рони ОСъливан е и най-талантливият. И определено – предизвикващ най-голям интерес като личност. Той прави първия си сенчъри брейк, когато е на десет години, и няма голям турнир, който да не е спечелил поне веднъж.

В същото време Рони е отказвал участия повече от всеки друг играч, неведнъж се е оттеглял по време на състезание, което шесткратният световен шампион Стив Дейвис определя като „непочтително“, и е имал многобройни разправии със съдии заради непристойно поведение и цветист език по време на игра.

Автобиографията му хвърля светлина върху период, за който само най-близките на Рони знаят.

„Снукърът – моята игра. Спортът, който понякога презирам толкова много, че не мога дори да погледна към щеката; спортът, който обаче се превърна и в любовта на живота ми.“

Рони О’Съливан 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *