Продължете към съдържанието

Подготвят сериал по „Всички сме злодеи“ от М. Л. Рио

Литературният трилър на американската писателка и актриса М. Л. Рио, който се превърна в истинска сензация в социалните мрежи, продаде повече от 180 000 копия на американския пазар и вече е преведен на 14 езика, ще бъде адаптиран като сериал, съобщиха от Deadline.

Продуценти на екранизацията ще бъдат Blink49 Studios на Джон Морейнис и продуцентското студио Eleven, което стои зад хитовия сериал на Netflix – Sex Education.

„Всички сме злодеи“ излезе на български език в началото на юни 2022 г. в майсторския превод на Кристина Димитрова. Международният бестселър проследява живота на седем студенти по актьорско майсторство, които учат в престижната Академия по изкуствата „Делъкър“. На сцената на елитния колеж, където се играе само Шекспир, конкуренцията е жестока, съперничеството – свирепо, а границата между изкуство и реалност – опасно тънка.

Когато в последната година от обучението им съперничествата се ожесточават и предизвикват ужасна трагедия, един от тях осъмва мъртъв. А останалите са изправени пред най-голямото актьорско предизвикателство в живота си: да убедят полицията и себе си, че са невинни.

Канадската компания Blink49 и британската Eleven ще бъдат копродуценти, а М. Л. Рио също ще участва в продукцията като изпълнителен продуцент. От студиата все още не са обявили кой ще седне на режисьорския стол на екранизацията, а кастингът за актьори все още не е започнал.

Надяваме се, в кръга на шегата, животът да не имитира изкуството в техния случай. А докато чакаме повече информация за сериала, се връщаме сред страниците на това майсторско литературно представление, в което главни действащи лица са приятелството и предателството, любовта към сцената, страстта и амбицията!

Източник: Deadline

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *