Продължете към съдържанието

Netflix адаптира „Перфектната двойка“ от Елин Хилдебранд в лимитиран сериал

Продуцентите на Stranger Things адаптират бестселъра „Перфектната двойка“ от „кралицата на летните романи“ Елин Хилдебранд в лимитиран сериал от 6 епизода, съобщиха от стрийминг платформата Netflix.

Джена Ламия (Good Girls, My Best Friend’s Exorcism) ще адаптира сценария и ще бъде изпълнителен продуцент на сериала. Самата Хилдебранд също поема ролята на изпълнителен продуцент заедно с Шон Леви и Джош Бари от 21 Laps Entertainment – студиото, което стои зад сензацията Stranger Things, фентъзи сериала Shadow and Bones и предстоящата екранизация по бестселъра на Антъни Доер „Светлината, която не виждаме“.

Авторка на над 25 романа, Елин Хилдебранд се превърна в световна сензация с нестандартните си сюжети, в които класическият плажен романс е обогатен с вълнуващи криминални истории. 

„Перфектната двойка“ ни среща със Селест и Бенджи, които привидно изглеждат перфектни един за друг. 

Бенджи е наследник на безмерно богатата местна фамилия Уинбъри и макар ослепителната Селест да има скромен произход, щастието им изглежда безоблачно и двамата са готови да направят следващата стъпка. За Бенджи сватба на Нантъкет е най-естественото продължение на връзката им – в този рай на Земята през летния сезон се случват най-пищните и разточителни церемонии. И докато всички близки и роднини, дошли от цял свят, са притаили дъх в очакване на бляскавото събитие, броени часове преди грандиозната сватба мъртвото тяло на главната шаферка Мерит Монако е открито да се носи върху вълните.

Все още очакваме официална информация за актьорски състав и дата на излизане на сериала. А дотогава се пренасяме на райския остров Нантъкет с романите на Елин Хилдебранд и най-новата ѝ книга у нас – „Златното момиче“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *