Продължете към съдържанието

Третият филм от хитовата поредица „365 дни“ идва в Netflix този август

Само няколко месеца след като вторият филм от сензационната трилогия „365 дни“ излезе в Netflix, почитателите на предизвикателните книги на полската авторка Бланка Липинска ще могат да гледат и третия и финален филм от поредицата.

От стрийминг платформата обявиха, че историята на Лаура и Масимо ще продължи много по-скоро от очакваното и ще се появи на 19 август 2022 г. със заглавието „The Next 365 Days“.

Още с появата си през 2020 г. филмът „365 дни“ се превърна в сензация в глобален мащаб и счупи множество рекорди по света, попадайки в топ 10 на някои от най-престижните класации. През май 2021 г. от Netflix обявиха, че следващите два филма ще бъдат заснети заедно, което обяснява и скоростната поява на финалната част.

Официалното съобщение разкри, че в „The Next 365 Days“ зрителите ще видят завръщането на познатия ни вече актьорски състав Микеле Мороне и Анна-Мария Сиеклука в ролите си на Масимо и Лаура, към които се присъединяват Магдалена Лампарска, Отар Саралидзе и Симоне Сусина (Начо).

Когато зрителите за последно видяха Лаура и Масимо в края на „365 дни: Този ден“, двамата бяха попаднали в центъра на престрелка, а филмът завърши с отворен край, оставяйки феновете в неведение относно съдбата на Лаура, която бе простреляна.

Третият филм е базиран на книгата „Още 365 дни“, която излезе на български език през февруари 2022 г. (ИК „Сиела“), чиято анотация гласи: „Бременната Лаура е простреляна. Най-добрите лекари на света се борят за живота на младата жена. Съпругът ѝ, дон на сицилианската мафия, трябва да вземе най-трудното решение в живота си. Кого да спаси – любимата си или нероденото им дете… Какъв избор ще направи Масимо? Ще има ли смисъл животът му без Лаура? Ще може ли да отгледа сам сина им? Разтърсват го милиони въпроси, а отговорите не са утешителни. Съдбата на семейството му е заложена на карта. Чии 365 дни ще проследим в третата част на сагата?“

Съвсем скоро очакваме да се появи и трейлърът към екранизацията, a Netflix вече споделиха първи кадри от филма: 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *