Продължете към съдържанието

Ел Кенеди уцелва право „В целта“ с четвъртата част от поредицата „Off-Campus“

За радост на хилядите си почитатели у нас сензационната авторка на романтична литература Ел Кенеди се завръща на родния пазар с четвъртата част на обичаната поредица „Off-Campus“.

След „Сделката“, „Грешката“ и „Свалката“ е време за „В целта“ – следващата непредвидима история от колежа, в която любителите на жанра ще открият още повече изгаряща химия, хумор, страст и спиращи дъха обрати.

Сабрина Джеймс много добре умее да постига целите си. Красива, интелигентна и известна като „ледена кралица“, тя е планирала бъдещето си до последния детайл. Приоритетите ѝ са ясни – ще завърши колежа, ще разбие конкуренцията в „Харвард“, ще замине далеч от кошмара в дома си. И няма да позволи на нищо да застане на пътя ѝ. Или на никого – дори това да е неустоимо сексапилен хокеист, който е невероятно добър в леглото.

Сабрина е готова да даде на Тъкър само една нощ. Една нощ и никога повече да не го види. Една нощ на необуздана страст, която ще преобърне живота ѝ.

Джон Тъкър знае, че работата в екип е важна както в спорта, така и в живота. Тих и уравновесен, на леда той се чувства добре далеч от светлините на прожекторите – и  за разлика от своите съквартиранти и съотборници не планира да става професионален хокеист. Под внушителната си фигура той крие нежно сърце, истински южняшки чар – и вяра в любовта от пръв поглед.

Когато разбира неочакваната новина, че ще става баща само на 22 години, Тъкър не може да не поеме отговорност. Особено след като бъдещата майка на детето му е остроумната красавица, която го вбесява и изненадва с всеки свой ход.

Единственият му проблем е, че Сабрина отказва да го допусне до себе си дори и в този деликатен момент. И за да спечели живота на мечтите си, Тъкър ще трябва да ѝ покаже, че никога не е излишно да имаш някой в своя ъгъл. И понякога малко отборна работа може да ти помогне да уцелиш право „В целта“.

В духа на пламенните творби на Л. Дж. Шен, Пенелъпи Дъглас и Пенелъпи Уорд, в завладяващия колежански романс на Ел Кенеди два коренно различни характера се изправят един срещу друг в страстен сблъсък, само за да си припомнят, че противоположностите се привличат – и то силно.

Емоционална и съблазнителна, „В целта“ връща читателите обратно из колежанските коридори, където всичко е възможно. Дори и любовта от пръв поглед.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *