Продължете към съдържанието

Представяме „Всички ние сме мечти“ от Симона Стоева на 24 март във Варна

За да намери място в сърцата на читателите, една история трябва да ги накара да мечтаят, подобно на автора, който я е писал.

Симона Стоева се докосва до мечтателя у всеки един от нас с вълнуващия си литературен спектакъл „Всички ние сме мечти“, в който любовта, копнежът по сцената и смелостта политат във вихрен танц.

Потапяме се в шеметния свят на книгата на 24 март от 18:30 ч. в Градска художествена галерия „Борис Георгиев“ – град Варна. Модератор на събитието ще бъде отговорният редактор в „Сиела“ и автор на „Аз чета“ – Милена Ташева.

Повече може да откриете във Фейсбук събитието.

Изящният роман на Симона Стоева възхвалява човешкия порив безстрашно да следваме мечтите си, независимо от трудностите, които срещаме по пътя. И ни припомня, че във всеки един от нас се крие история, която чака да бъде разказана.

Точно като тази на Иво – ученик в престижната Академия по изкуствата, непоколебим в решението си някой ден да се нареди сред най-великите имена в киното. И на Нора, която не иска просто да танцува, а да стане най-добрата балерина творила някога.

Когато пътищата им се пресичат в стаята за наказание, в момент, сякаш излязъл от страниците на филмов сценарий, всичко друго мигновено затихва. Вихрушката от чувства помежду им заплашва да ги отдалечи от целите, които и двамата преследват толкова пламенно.

И както често се случва в живота, Нора и Иво са принудени да избират. Но може ли сърцето да направи избор между любовта и изкуството?

Смел и проницателен, „Всички ние сме мечти“ е поетично обяснение в любов към изкуството във всичките му форми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *