Продължете към съдържанието

„Аристократът“ от Пенелъпи Уорд е страстно изкушение със синя кръв

Да обичаш някого понякога не е достатъчно, за да останете заедно завинаги. А в живота често се случва да срещнем правилния човек, но в грешното време. И да го оставим да ни се изплъзне…

За почитателите на страстните любовни романси на Л. Дж. Шен, Ел Кенеди и Пенелъпи Дъглас, на български език излиза едно наистина горещо изкушение със синя кръв – „Аристократът“ от бестселъровата авторка Пенелъпи Уорд.

Романът, покорил сърцата на поколения читателки по цял свят, ни кани да се потопим в историята на една наглед невъзможна любов отвъд всички очаквания.

Фелисити Дънлийви е планирала да прекара лятото преди университета работейки… но случаен поглед през прозореца към къщата на новите ѝ съседи бързо опропастява плановете ѝ.

Да, мъжът, който се къпе по средата на двора си, е напълно гол. Да, тялото му е изваяно като статуя на гръцки бог. И да, този неземен красавец е Лео Ковингтън – наследник на херцог Уестфордшър и истински британски аристократ.

Една неловка първа среща прераства в бурно и лудо лято, в което Фелисити и Лео откриват, че не могат да устоят на привличането помежду им, въпреки че двамата са пълни противоположности. И преди да се усетят се оказват необратимо влюбени един в друг.

Тя няма място в неговия свят, но го преобръща изцяло. Той би захвърлил титлите и богатството си, за да бъде с нея. Но връзката им има краен срок. Фелисити трябва да се върне в университета, а Лео трябва да замине обратно в Англия, за да изпълни дълга към семейството си.

Веднъж докоснали се до щастието, двамата са принудени да го оставят да си отиде завинаги. И след като пътищата им се разделят, те сякаш никога няма да получат шанса да видят какво би могло да бъде бъдещето им заедно.

Докато пет години по-късно Фелисити не получава неочаквано писмо от Лео. Писмо, което я разтърсва до дъното на душата ѝ и връща обратно болката и спомените, любовта и копнежа.

Могат ли две сродни души да намерят пътя си един към друг? Или красивите моменти помежду им ще останат само спомен за незабравимото лято, променило живота им?

Наситена със чувство за хумор, страст и неочаквани обрати, „Аристократът“ повежда читателите на романтично пътешествие от Източното крайбрежие на Америка до Англия и обратно. Пенелъпи Уорд изгражда неустоим разказ за истинската любов, втория шанс и неочакваните пътища на съдбата, която определено си знае работата.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *