Продължете към съдържанието

Национален конкурс за студентски научни съчинения (2019-2020)

право

Очаквайте на живо онлайн срещата – обсъждане с победителите в Националния конкурс за студентски научни съчинения (2019-2020).

 

Конкурсът е организиран от Кръжока по „Гражданско и търговско право“ към СУ „Св. Климент Охридски“, Кръжока по „Гражданско и търговско право“ към УНСС, Студентско сдружение „Гражданско и търговско право“, Съюза на съдиите в България и Професионален правен сайт „Предизвикай правото!“, а издателство „Сиела“ осигури награди за победителите!

Срещата ще бъде проведена през платформата ZOOM, в която участниците ще изнесат докладите си и ще дискутират поставените във връзка с темите им въпроси.

Линк в ZOOM за желаещите да присъстват онлайн и да участват през платформата: тук

Организаторите си запазват правото да ограничат или редуцират достъпа на публика в ZOOM, ако големият брой на присъстващите затруднява системата. Линкът ще бъде предоставен допълнително.

Събитието ще се излъчва на живо (streaming) във FACEBOOK, през страницата на „Предизвикай правото!

Всеки, който желае, може да я следи и да задава въпроси в коментарите под излъчването на живо.

Наградените студенти ще имат възможност да представят съчинението си в рамките на 10 минути. След това докладчиците ще дискутират с членовете на журито и публиката въпросите, които изложението им е провокирало.

За допълнителна информация за конкурса и наградените съчинения, включително достъп до част от тях: https://www.challengingthelaw.com/studentski-konkurs-2019/

Издателство „Сиела“ ще зарадва победителете със следните заглавия: „Обективно съединяване на искове в гражданския процес“ от Огнян Стамболиев и Таня Градинарова, „Залогът на търговско предприятиеот Георги В. Георгиев, „Предизвикай: Неоснователното обогатяване“ – съставители: Стоян Ставру, Димитър Топузов, Николай Павлевчев и „Обезщетение за морални вреди в България“ – Стоян Ставру.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *