Продължете към съдържанието

„Сиела Норма“ награди абсолвентите на Юридическия факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“

 

Общо 100 студенти от редовна и задочна форма на обучение успешно завършиха Юридическия факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. На тържествена церемония министърът на правосъдието от служебното правителство проф. д-р Янаки Стоилов връчи дипломите на 16 отличници, сред които първенецът на випуска Елеонора Димитрова с пълен отличен успех 6.00 от всички изпити по време на следването си

„Юридическото образование отваря много врати. Дано да имате възможност да влезете през тази, която предпочитате“ – беше пожеланието на служебният правосъден министър.

Сред гостите на церемонията бяха зам.-областният управител Даниела Николова и представители на съдебната власт.

„Бъдете достойни възпитаници на Юридическия факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, пожела на тържеството зам.-ректорът проф. д-р Антон Илиев.

Младите юристи бяха поздравени със завършването си и от доц. д-р Даниела Дончева, декан на Юридическия факултет.

На церемонията бяха прочетени поздравителни адреси от президента на Република България Румен Радев, от председателите на Районния и на Административния съд, както и от Общинския съвет.

По традиция абсолвентите на Юридическия факултет положиха Галилеева клетва – да ползват науката за напредък и хуманизация.

Сред наградите, които получиха отличниците на 24-ия випуск от създаването на Юридическия факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, бяха и подаръците от „Сиела Норма“ – юридическите заглавия „Предизвикай: Вписванията! Конферентник“ под съставителството на д-р Стоян Ставру и „Необходимо съдържание на индивидуалния трудов договор“ от доц. д-р Нина Гевренова, както и правен софтуер, който да използват в бъдещата си работа – „Сиела Норми“, „Сиела Практика“ и „Сиела Евро“.

В поздравителен адрес изпълнителният директор на „Сиела Норма“ АД Веселин Тодоров също им пожела успешна професионална реализация.

На добър час на младите юристи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *