Продължете към съдържанието

Силно присъствие на Сиела на Аполония 2019!

Едни от най-обичаните български автори с 3 представяния и една предпремиера по време на 35-тото издание на Празниците на изкуствата. 

Издателство „Сиела“ и тази година ще се включи в ежегодните Празници на изкуствата „Аполония“ в Созопол.
Специални гости на морския бряг ще бъдат Захари Карабашлиев, Галин Никифоров, Стефан Коспартов и Теодора Димова – едни от най-обичаните и популярни български автори.
Последните им книги „Жажда”, „Тяло под роклята” и „Когато капят кестените”, които се появиха през 2018 г., гостуват на фестивала за първи път, а участието на издателството стартира и с официална предпремиера на „Поразените” – новия роман на Теодора Димова.
Заповядайте на 30 август и 1 септември в Художествената галерия в Стария град на Созопол, за да изпратим лятото заедно в компанията на:
• 18:00 ч., 30 август – представяне на „Жажда” от Захари Карабашлиев с илюстрациите на Дамян Дамянов. С участието на Веселина Седларска;
• 20:00 ч., 30 август – премиера на „Поразените” от Теодора Димова. С участието на проф. д-р Веселин Методиев и проф. Михаил Неделчев;
• 18:00 ч., 1 септември – представяне на „Тяло под роклята” от Галин Никифоров; с участието на Светлозар Желев;
• 20:00 ч., 1 септември – представяне на „Когато капят кестените” от Стефан Коспартов; с участието на проф. Михаил Константинов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *