Продължете към съдържанието

Уточнение за кампанията „Следи по водата” на писателя Петър Делчев

Във връзка с проведената през 2014 г. кампания около „Следи по водата” на писателя Петър Делчев издателство „Сиела” се обръща към всички, закупили ваучери в рамките на кампанията, с предложението да получат книги на ИК „Сиела”, чиято цена да възлиза на сумата, посочена във ваучера (22 или 55 лв.).

Предварителната продажба на „Следи по водата” беше идея и инициатива на писателя Петър Делчев и имаше за цел да финансира неговата експедиция за самотно пресичане на Черно море с каяк. Именно за тази експедиция той щеше да разказва и в самата книга. За закупените предварителни бройки бяха предоставени ваучери с уникален код за активиране, с които се предполагаше, че всеки притежател на ваучер ще получи книгата, когато излезе на пазара. Тъй като ръкопис за такава книга така и не се появи в редакцията на „Сиела” в рамките на изминалите вече 5 години от старта на кампанията, екипът на издателство „Сиела” се извинява за причинените неудобства.
Като отговорно издателство, което защитава интересите на своите читатели, предлагаме всеки, който е закупил ваучер в кампанията „Следи по водата” на стойност 22 и(ли) 55 лв., да се свърже с нас на телефони (+359 2) 903 00 23, (+359 2) 903 00 24 или (+359 2) 903 00 25, или във фейсбук, за да уточним начина, по който ще получи желаните от него заглавия с логото на издателството, възлизащи на съответната сума.
С уважение,
екипът на издателство „Сиела”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *