Продължете към съдържанието

Легендата Лий Мартин гостува на премиерата на книгата „Манчестър Юнайтед” в Търново!

След броени дни на български език излиза книгата „Манчестър Юнайтед. Историята на един велик футболен клуб в десет мача” от британския спортен журналист Джонатан Уилсън. Изданието ще бъде представено за първи път по време на гостуването на легендата на „Червените дяволи” Лий Мартин на националния събор на фен клуба на Манчестър Юнайтед в България във Велико Търново на 10 ноември от 19:00 часа в Интерхотел Велико Търново.

Книгата проследява успехите и паденията на „Червените дяволи” от Манчестър в десет ключови мача, предопределили хода на историята на един от най-популярните футболни клубове, превърнал се в световен бранд, разпознаваем във всяко кътче на Земното кълбо. 
Описаните от журналиста мачове обхващат над 100-годишен период от развитието на Юнайтед – от успехa с 1:0 над Бристъл Сити за Купата на Футболната Асоциация през 1909 г. до победата във финала за същата купа през 2016 г. срещу Кристъл Палас.
Специалният гост Лий Мартин е и сред от героите в един от десетте ключови мача на Манчестър Юнайтед, разгледани в книгата.
Заповядайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *