Продължете към съдържанието

Уоркшоп „Умни пари“ със Стойне Василев

ОГА: 19 септември (сряда) от 19.00 часа
КЪДЕ: Гранд Хотел София, зала „София“
КАКВО: Уъркшоп „Умни пари“ със Стойне Василев, представяне на едноименната книга и раздаване на автографи от автора.

Входът е свободен.

Колкото и да не ни се вярва, няма тайна на богатите и основните принципи на личните финанси са прости – харчете по-малко, отколкото получавате и инвестирайте разумно остатъка. Всеки го знае, но малко хора постигат успех. Причината не е, че не знаем какво да правим, а КАК да го направим. Интернет е пълен с безплатна информация, но това не е достатъчно. Нужна ни е истинска трансформация.

Заповядайте на 19 септември на уъркшопа „Умни пари“ със Стойне Василев. Той ще се състои от 19.00 часа в Гранд Хотел София, зала „София“.


На събитието ще положим заедно основите на вашия финансов успех и ще представим книгата „Умни пари – твоят наръчник по лични финанси и инвестиране в България“, като може да си я закупите с автограф от автора.
Този уъркшоп е за вас, ако:
 Искате да повишите финансовата си грамотност
 Искате да определите ясни и конкретни цели
 Искате парите ви да не стоят на банков депозит с 0.1% лихва на година, а да работят здраво за вас
 Искате да разберете кои са основните активи, в които може да инвестирате, дори с малки суми


Общото между всички цели в нашия живот, че те имат някакво финансово измерение и парите са средството, което ще ни позволи да ги постигнем. Достатъчно е да си служим добре с тях и да ги управляваме умно.

И тук възниква първото изпитание – ние живеем в един много по-различен и динамичен свят от този на нашите родители. Океанът от финансови продукти е огромен и те стават все по-сложни и по-рискови. За разлика от миналото, отговорността за благополучието ни е изцяло наша лична грижа. По този начин, финансовата грамотност се превръща в едно от основополагащите умения на XXI век.

Стойне Василев е независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайта за лични финанси SmartMoney.bg, както и председател на УС на Българска асоциация на личните финансови консултанти. Освен автор на книгата „Умни пари“, Стойне е създател на първата в България Академия по лични финанси и инвестиране, която има вече 6 поредни издания. Неговата мисия е да помогне на 1 милион българи да повишат финансовата си грамотност и да живеят по-добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *