Продължете към съдържанието

Алек Попов на Алея на книгата-Бургас

В ранното утро на 9-ти август, в най-далечния край на бургаския мост, сякаш от нищото, се материализираха два елегантни дамски силуета и се отправиха към града, който надзърташе иззад буйната зеленината в морската градина. По бетонната алея, опъната над водата, те се разминаха с група ранобудни старици, излезли да подишат йодни пари, които ги стрелнаха с неодобрение и боязън. Самотните рибари по парапета учудено извиваха глави подир тях: едната мъкнеше лека картечница, а другата беше преметнала шмайзер през рамото си. Откъде се бяха взели тези жени и какво търсеха в града им?…

След като Кара и Яра завоюваха отново своето място в класациите за най-продавани книги, е време двете най-популярни близначки в историята ни – Сестри Палавееви – да акустират на пристанище… Бургас!


Освободете си датата 9 август 2018 г., защото най-превежданият български автор Алек Попов и „Сестри Палавееви по пътя към новия свят” ви канят да открехнете заедно вратата към чудния свят на романа.

От 19:00 ч. в Експозиционен център „Флора“ ще си говорим за смеха като лек от махмурлука на историята, за надмогването на табутата, за свободата да гледаме в миналото отвъд черно-белите клишета.

Линк към FB събитието може да откриете тук: https://www.facebook.com/events/435260483624579/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *