Продължете към съдържанието

„Всичко за кърменето” на специалиста Христина Янева – Хедра с премиера на 28 юни в книжарница „Сиела-Ректората“

Нашумялата напоследък книга „Всичко за кърменето” на сертифицирания консултант по кърмене Христина Янева – Хедра ще бъде представена официално на 28 юни (четвъртък) от 18:30 часа в книжарница „Сиела” в подлеза на Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Гостите на събитието ще могат да зададат въпросите си лично на Янева.

Ценното за всяка бъдеща майка издание „Всичко за кърменето” на сертифицирания консултант по кърмене Христина Янева-Хедра излезе от печат преди по-малко от месец и беше един хитовете по време на тазгодишното издание на Пролетен базар на книгата в София. 
Книгата хвърля светлина върху широк спектър от теми, свързани с кърменето, които вълнуват всяка бъдеща майка.
Янева, която е сертифициран от международния борд консултант по кърмене, съосновател и член на Национална асоциация „Подкрепа за кърмене“, майка на две деца и създател на блога „Кърменето като начин на живот, обобщава в книгата си отговорите на редица жизненоважни както за бебето, така и за майката въпроси.
От полезната книга научаваме каква е ползата от кърмата, кои са начините, по които тя допринася за здравето и имунитета на бебето, повече за кърменето при родилки с цезарово сечение или такива, които са били разделени с бебето в първите дни след раждането, за различните пози при кърмене, както и за още куп главоблъсканици по темата, които неминуемо изникват пред младите майки. 
Христина Янева – Хедра е също съпътстващ лектор и преподавател на обученията за медицински лица и доброволни консултанти по кърмене, организирани от Национална асоциация „Подкрепа за кърмене“, както и на други мероприятия, насочени към децата. Между всичко това, Христина Янева намира време и да пише – съавтор и консултант е на множество публикации за кърмене към различни списания, онлайн медии и материали по темата, издавани от неправителствени и други организации. 
Официалната премиера на „Всичко за кърменето” е на 28 юни (четвъртък) от 18:30 часа в книжарница „Сиела” в подлеза на СУ „Св. Климент Охридски”, а гостите на събитието ще могат да зададат лично на Янева въпросите си, свързани с кърменето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *