Продължете към съдържанието

„Вземете парите!” с премиера и безплатна лекция на Хари Аничкин на 20 февруари в София

Известният бизнес консултант и търговец с дългогодишен опит Хари Аничкин ще представи книгата си „Вземете парите! Българската книга за продажби” (ИК „Сиела”) на 20 февруари (вторник) от 18:30 часа в зала „Силует” на столичния хотел „Маринела”. 

По време на представянето Аничкин ще изнесе безплатна лекция и ще бъдат раздадени Годишните награди за бизнес консултант в продажбите на академията „Лемън мениджмънт” за 2017 г. Водещ на събитието е Ники Кънчев.
 Питали ли сте се кои са точните стъпки през които преминава една продажба? А как да привлечете вниманието на клиентите и да общувате успешно с тях? Популярният бизнес консултант, търговец и автор на програмата за обучение на мениджъри и търговци „Лемън мениджмънт” – Хари Аничкин, ще отговори на тези и редица други въпроси, свързани с продажбите, по време на премиерата на книгата си „Вземете парите! Българската книга за продажби” следващия вторник, 20 февруари, от 18:30 часа в зала „Силует” на хотел „Маринела” (бул. „Джеймс Баучер“ 100).
По време на събитието ще бъдат раздадени Годишните награди за бизнес консултант в продажбите на академията „Лемън мениджмънт” за 2017 г., а Аничкин ще изнесе безплатна лекция на тема „Как великите търговци са станали такива”. Водещ ще бъде известният журналист, радио и телевизионен водещ и шоумен Ники Кънчев. 
Сред въпросите, на които Аничкин ще обърне внимание по време на премиерата, са също какво е необходимо, за да се подготвите за успешни продажби, какви типове клиенти има, какви различни стратегии са най-резултатни при всеки различен тип, как да поддържате дългосрочни отношения с вашите клиенти и др. 
Предлагаме ви и официалната програма на събитието, а подробности можете да намерите във фейсбук: 
18:30-19:00 – Welcome drink 
19:00-19:30 – Безплатна лекция на Хари Аничкин на тема „Как великите търговци са станали такива” 
19:30-20:00 – Раздаване на Годишните награди за бизнес консултант в продажбите на академията „Лемън мениджмънт” за 2017 
20:00-20:30 – Представяне на „Вземете парите! Българската книга за продажби” + въпроси от публиката
20:30-21:30 – Раздаване на автографи от автора + нетуъркинг 
Вход свободен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *