Продължете към съдържанието

Премиера на „Розариум“ от Георги Томов в Dada Cultural Bar този четвъртък

Заповядайте на 15 юни (четвъртък) от 18:30 ч. в DaDa Cultural Bar (ул. „Георги Бенковски” 10) на премиерата на новия роман на писателя Георги Томов „Розариум“.
„Розариум” – новият роман на Георги Томов, е съвременна история за съзряването. Под ударите на съдбата главният герой се превръщана от мъж, доволен от живота, в личност, готова да отстоява принципи и започва да си задава извечните трансцедентни въпроси за света и човешката същност. Това е процесът определен от Юнг като идентикация – опит да се извадят на светло тайните на колективното несъзнавано, които всеки от нас носи дълбоко в подсъзнанието си.

Георги Томов („Не беше тук и си отиде“, „Докато дишам”, „Всичките дни”) казва в едно интервю: „С писането авторът израства заедно с героите си…“ Ако искате да поговорим за личностното израстване на самият писател и на неговите герои, за любовта във всичките ѝ аспекти, за упованието в Бога и науката, за философия и психология, за неизбежните връзки между духовно и житейско:

За книгата ще говори проф. д-р Амелия Личева, която ще разгледа творбата в контекста на епохата.
Специални гости на събитието ще бъдат журналистът и писател Иво Иванов и психотерапевтът Катерина Павурджиева, подкрепили автора в написването на романа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *