Продължете към съдържанието

Издателство Сиела осигури награди за Националното състезание по гражданско и търговско право за 2017 г.

Тазгодишното издание на Националното състезание по гражданско и търговско право се състоя преди дни в Съдебната плата в София. Издателство „Сиела” бе сред партньорите на събитието, осигурявайки награди за всички участници и специални големи награди за победителите.

Победители на финала са отборът на Елена Терзиева, Виктория Досева, Божидар Пуков и Иван Василев Петров от Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

На второ място остана отборът на Георг Шиков, Яна Борисова, Ивайло Миланов, Тюркер Моллахасан от Университета за национално и световна стопанство.

На трето място се класира отборът на Деян Петров, Драгомир Стефанов, Нели Владинова и Снежанка Балджиева от Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Четвърти е отборът на Цветомира Кочева, Яница Георгиева, Господин Тонев, Стефани Ичеренска от Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Със специални награди бяха отличени състезателите Тюркер Моллахасан за най-добър оратор – с награда от адвокатско дружество „Георгиев Тодоров и Ко“, и Емануил Колев за изгряваща звезда – с награда от издателство „Сиела“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *