Продължете към съдържанието

С благодарност от издателство „Сиела”

Известният древноримски поет Плавт е казал: „Бъди верен на този, който е верен и на теб.” За да останем верни на принципите си, решихме в края на многоликата 2016 г. да изкажем писмено своята благодарност към всички наши сътрудници, партньори и читатели, които ни подкрепяха и допринасяха за популяризирането на четенето и културата през цялата година. 
Екипът на издателство „Сиела” благодари на отговорните и позитивно настроени към развитието на културата в България партньори, които ни подкрепиха, заставайки зад стойностни проекти, с които издателството ще се гордее с години. 
Благодарим на външните сътрудници, с чиято помощ книгите ни придобиват своя завършен вид. Без професионални преводачи, редактори и коректори и най-добрият текст може да звучи нелепо. Нашият колега и приятел – художникът Дамян Дамянов, както и дизайнерите, с които работим, пък са тези, които успяват да зарадват всеки вкус с разнообразните корици и прекрасните илюстрации към изданията на „Сиела”. 
Своите благодарности отправяме и към печатарите, с които работим, и които – както от опит знаят и нашите сътрудници, изпълняват поръчките ни в максимално кратки срокове, без това да се отразява на качеството. 
Изключително признателни сме на търговците и книжарите – както в големите вериги, така и в по-малките книгопродавници в София и страната, защото благодарение на всички тях книгите ни достигат директно до вас, нашите читатели. 
Благодарим на журналистите и блогърите, които се грижат да дават подробна и своевременна информация за новите издания на пазара, както и за премиери, книжни форуми и събития целогодишно. 
Дълбок поклон за вас – нашите читатели, които се множат всеки ден, и които също като всички изброени по-горе оценяват това, което правим. 
Защото заедно с всички вас допринасяме за развитието на културата и любовта към четенето в България – мисия, която издателство „Сиела” обещава да продължи и занапред. 
Вие знаете, че ние изДАВАМЕ повече и го правим за вас! 
Благодарим ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *