Продължете към съдържанието

Задава се книжна зима – издателство „Сиела“ и teenproblem.net организират игра във фейсбук

В навечерието на коледните празници, в последните 5 седмици от календарната 2016 г., издателство „Сиела” и сайтът Teenproblem.net, ви предоставят възможността да спечелите някои от най-хитовите YA романи, чиито автори се радват на огромно внимание и читателски интерес не само в България, но и в световен мащаб. 

Всеки понеделник в периода 28.11.2016 – 2.01.2017 г. на фейсбук страницата TeenProblem.net ще бъде задаван въпрос, свързан с конкретна книга, автор или литературен жанр. Един от отговорилите правилно, който ще бъде избран на лотариен принцип, печели екземпляр от съответната книга. 
Романите, които ще бъдат включени в играта са „Бляскавият двор” от Ришел Мийд, „Звезден полет” на Мелиса Ландърс, предстоящото издание на сборника с разкази „Любовта ми подари” (със съставител Стефъни Пъркинс), комплектът „Фалшивият принц” и „Кралят беглец” на Дженифър Нилсен и двете излезли досега части от трилогията на Пиърс Браун „Червен изгрев” и „Златен син”. 
Името на печелившия ще бъде съобщавано на страницата TeenProblem.net, а книгата награда ще бъде изпращана от издателство „Сиела” по куриер до адрес, посочен от спечелилия. 
Готови ли сте за книжна зима?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *