Продължете към съдържанието

Премиера на „Малки приказки“ за деца от Иво Сиромахов

Броени дни преди Коледа Иво Сиромахов представя своите “Малки приказки” – 21 авторски приказки за деца с вълшебните илюстрации на Милослава Найденова!

На 3 декември (събота) в 12:00 часа в книжарница „Сиела” в Paradise Center (бул. „Черни връх” 100), добре познатият от екрана сценарист и водещ ще отправи предизвикателство към малките си читатели. Докато Иво Сиромахов представя сборника „Малки приказки”, децата в книжарницата ще могат да се включат в конкурс за най-красива илюстрация от популярна приказка. Победителят ще получи книгата „Малки приказки”, подписана лично от автора Сиромахов и художничката на илюстрациите Милослава Найденова.

Е, деца, приемате ли предизвикателството на Иво Сиромахов?

Цветните и богато илюстрирани „Малки приказки” са в книжарниците от седмица. На страниците на тази първа за Сиромахов детска книга срещаме Цар Облак, мечето Рони, киселия таралеж, малкия пират Тони, мишока Светослав и неговата любима – мишката Геновева, както и много други приказни герои. Техните истории се ширят от морските дълбини през гори и градчета, та чак до… сватбения букет на Кейт Мидълтън!
Освен предизвикателството към младите любители на класически приказки по време на премиерата на „Малки приказки” посетителите в книжарницата ще имат възможността да видят изложените оригинални илюстрации от книгата, дело на Милослава Найденова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *